Pool i Malmö

Går du i tankarna att skaffa pool? En pool skapa många år av glädje och bad med hela familjen. En pool är en form av investering för hälsan och bidrar till en värdeökning av din bostad. Det finns flera olika modeller av swimmingpool som passar för olika trädgårdar och syften. Vill du träningssimma, leka med barnen eller slappa på en luftmadrass? Vi har något som passar alla. 

Det finns också olika pooltak och skydd. Dessa hindrar från ofrivilliga dopp och olyckor, håller värmen bättre, hindrar skräp från att trilla i poolen och minskar klorförbrukningen. De högre pooltaken gör att man kan använda poolen trots att taket är på och kan därmed lättare bada vid sämre väder. Man ska också tänka över om man vill ha en trappa i poolen eller en poolstege längs kanten. Det finns även fler olika liner att välja på i olika färger och mönster som påverkar hur vattnets färg tolkas och skapar olika uttryck.

Pool Malmö och Skåne - pooltak
Vi monterar och underhåller pooler i Malmö

Montering av Pool i Malmö

Vi hjälper dig genom hela processen, från planering och design till installation och montering. Vi bygger och installerar pooler i Malmö och hela Skåne. Om du vill ha poolen som en del av en altan eller ett trädäck hjälper vi dig att bygga in den på önskat sätt. Vi hjälper även till med service och underhåll vid behov!

Erfarna poolbyggare

Poolbyggaren ett team av erfarna och kunniga poolbyggare som ser till att din pool är byggd enligt dina önskemål och krav. De ser också till att du har all nödvändig information och kunskap för att sköta din pool så att den håller över en lång tid framöver. Kontakta oss för pool i Malmö!