Pool i Malmö

Går du i tankarna att skaffa pool? En pool skapa många år av glädje och bad med hela familjen. En pool är en form av investering för hälsan som även bidrar till en värdeökning av din bostad. Det finns flera olika modeller som passar för olika trädgårdar och syften. Vill du träningssimma, leka med barnen eller slappa på en luftmadrass? Vi har något som passar alla. 

Det finns också olika pooltak och skydd. Dessa förhindrar ofrivilliga dopp och olyckor, håller värmen bättre, hindrar skräp från att trilla i poolen och minskar klorförbrukningen. De högre pooltaken gör att man kan använda poolen trots att taket är på och kan därmed lättare bada vid sämre väder. Man ska också tänka över om man vill ha en trappa i poolen eller en poolstege längs kanten. Det finns fler olika liners att välja på i olika färger och mönster som påverkar hur vattnets färg tolkas och skapar olika intryck.

Pool Malmö och Skåne - pooltak
Vi monterar och underhåller pooler i Malmö

Montering av Pool i Malmö

Vi hjälper dig genom hela processen, från planering och design till installation och montering. Vi bygger och installerar pooler i Malmö och hela övriga Skåne. Om du vill ha poolen som en del av en altan eller ett trädäck så hjälper vi dig att bygga in den på önskat sätt. Vi hjälper även till med service och underhåll vid behov!

Erfarna poolbyggare

Poolbyggaren ett team av erfarna och kunniga poolbyggare som ser till att din pool är byggd enligt dina önskemål och krav. De ser också till att du har all nödvändig information och kunskap som krävs för att sköta din pool så att den håller en lång tid framöver. Kontakta oss på mail eller telefon för pool i Malmö!